kennisbank voor pleziervaart
         en scheepvaarthistorie
 
 

Ondersteun Vaartips Nederland

 

Doelgroep interessant?

Vaartips Nederland is sedert 1998 een non-profit initiatief van schipper Cees en uitgegroeid tot een kennisbank voor pleziervaart en scheepvaarthistorie met 450 webpagina's. Voor een particuliere Nederlandstalige site met een beperkte (wat oudere?) doelgroep is het aantal pageviews overweldigend. Vanaf november 2005, het begin van telling bij StatCounter is meer dan 10 miljoen keer (jawel) een pagina van vaartips aangeklikt. Van de acht jaar daarvoor zijn geen gegevens beschikbaar.
Begin 2017 is Vaartips opgenomen in de collectie webarchief van de Koninklijke Bibliotheek. (Nationale bibliotheek van Nederland)

Stand van zaken op 2 april 2017:

 

 

Zakelijke sites en sponsoring.

Daarom is vaartips gestopt met het gratis verwijzen naar bedrijven en commerciŽle instellingen. Vraag niet om kosteloze samenwerking of linkruil, want het credo voor meer naamsbekendheid is: "voor wat, hoort wat". U wordt sponsor. Uw donatie is een welkome bijdrage in de kosten van facilitering, beheer en onderhoud. Geen garantie voor kliks, maar wel een betere positie in Google.

 

Voorwaarden en tarief...

Een verbintenis wordt aangegaan voor minimaal een jaar. De schipper moet achter uw bedrijf of organisatie kunnen staan en hanteert geen tarieven. Ondersteuning is een niet aftrekbare gift zonder factuur. U maakt als ondernemer uw wens kenbaar. Een banner/logo op de openingspagina onder "Vaartips wordt ondersteund door", of als tekstlink (voorbeeld) onder een of meer andere pagina's. Adblockers hebben er geen vat op. In alle gevallen doet u of uw SEO een redelijk voorstel.
 


 

Waar volk is is nering zei oude Tjerk en reed zijn zuurkraam in de kerk.

 

contact