kennisbank voor pleziervaart
         en scheepvaarthistorie
 
 

  Andere tips en wetenswaardigheden
  A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z  
Boot huren? Op zoek naar een boot?
(koop, verkoop, ruil, huur of charter)

Kijk voor tips en aandachtpunten bij aanschaf van een boot op de pagina aanschaf.

            

Sites met havenmarkering hebben een reverse link naar de Schipper of waren ooit sponsor.

 

Boatwish.nl
De maatwerk-jachtmakelaar die voor je op zoek gaat. Aankoopbegeleiding vanaf de eerste "Boatwish" totdat het jacht aan vier lijnen (en een spring) in je box ligt.
Boaty Bootverhuur Amsterdam
Huur je eigen bootje in Amsterdam. De boten varen op groene stroom, zonder lawaai en uitlaatgassen. Bovendien zijn ze onzinkbaar en zijn er gratis zwemvesten voor groot en klein.
Boothuren.startbewijs.nl
Portalsite met bootverhuuradressen per provincie en aparte rubriek voor verhuur van klassiekers/platbodems.
Bootnodig.nl
Boot huren voor een vakantie, dagtocht of feestje? De Bootnodig vloot bestaat uit traditionele zeilschepen, rondvaartboten, salonboten, partyschepen en motorschepen.
Bootverhuur Kalf
Bootverhuur Kalf is het adres voor het huren van een betaalbare motorboot in Friesland. Het budgettarief begint bij 400 euro per week (prijsniveau 2014). De afvaart is vanuit jachthaven De Welle in Heerenveen.
Bootverhuur Yachts4U
Huur een boot bij Yachts4U boot verhuur in Friesland en ontdek met kinderen, familie of vrienden een heel andere vorm van vakantieplezier: de vakantie op 't water. Bij Yachts4U Yachtcharter een boot huren: uw thuis weg van huis!
Bootverkoop.startkabel
De naam zegt het. Verzameling van adressen voor koop/verkoop.
Boten.nl
Op zoek naar een boot? Dit is de drukst bezochte botensite van Nederland met het grootste aanbod.
Botentekoop.nl
De site van het blad "Boten".
Botenverhuur.pagina.nl
Zoekpagina in samenwerking met startpagina.nl
BotenVerkoopPlaats.nl
Op zoek naar een boot? Neem eens een kijkje op BotenVerkoopPlaats.nl. Ruim aanbod met honderden boten en elke dag nieuwe advertenties. Je eigen boot verkopen? Plaats dan helemaal gratis je advertentie op deze site.
Canal Cruise Amsterdam
Classical canal boat cruise.
Daytime canal tour - 1 hour.
Hop-on-hop-off cruise with 7 different stops.
Sail a small boat yourself.
Cable light canal cruise with dinner.
Pizza cruise.
Canal Motorboats Amsterdam
Bootje huren en Ansterdam ontdekken. Beleef de prachtige Amsterdamse grachten. In de ruime aluminium boten (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu’s, zodat u er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken.
Jachthaven Meppel
Jachthaven Meppel bouwt en verkoopt in eigen beheer HET succes van Boot Holland 2004, de Drentsche kotter. Dankzij aantrekkelijke inruilmogelijkheden hoef je niet persé te wachten tot je eigen schip verkocht is. Bovendien heeft JM altijd een aantal goede occasions in de verkoop.
Jachtverhuur Wetterwille
Verhuur van schepen voor 2 tot 12 personen voor een geweldige vaarvakantie vanuit Sneek in Friesland! Een vaarbewijs is niet nodig. "Wetterwille" betekent vertaald uit het Fries: Waterpret.
Jooble, zoekmachine voor vacatures
Jooble is DE zoekmachine voor vacatures. Jooble werkt in 56 landen en helpt mensen die werkloos zijn om zo snel mogelijk een passende baan te vinden, ook in de nautische sector.
Kempers Watersport
Jachtmakelaardij met een ruim aanbod van motor- en zeiljachten; importeur van Etap en Storebro motorjachten. Tevens een full-service jachthaven in het hart van de Randstad met alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf aan de Westeinderplassen.
Nationale BotenBank
Zoeken naar een vaartuig.
Nieuweboten.nl
Het grootste nieuwe boten aanbod van Nederland.
WaterMerk bootverhuur
Voor het huren van een boot met instructie zonder vaarbewijs.
Watersport.pagina.nl
Zoekpagina in samenwerking met www.startpagina.nl
IJsselmeerzeilers.nl
IJsselmeerzeilers zijn particuliere schippers die af en toe voor hun plezier meezeilers (opstappers) meenemen voor dagtochten, weekenden of langere tochten vanuit Nederland. Dit is een unieke laagdrempelige manier om kennis te maken met de zeilsport.
Zeilboot huren Windkracht 5
Verhuur van luxueus ingerichte Bavaria Cruisers voor een heerlijke dag, fijn weekend of complete zeilvakantie op het IJsselmeer, Markermeer en/of Waddenzee. E.v.t. geheel verzorgd met schipper.
Tip Zeilboot kopen: alle aandachtspunten op een rij
Bij het kopen van een zeilboot zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Op de site "infobron" worden verschillende aandachtspunten doorlopen.

Uw bedrijf ook op deze pagina? Klik hier.